Spotcheck Jumpstart Adventure Zone

 

Skateboard.dk har været forbi Aarhus nye legeplads, Jumpstart Adventure Zone, og testet deres Skate zone.

Læs mere ...

Dansk skateboardturisme

Vi skatere har altid rejst landet rundt med boardet på ryggen. Men måske ligger der mere i det end gode oplevelser. Skateboard.dk har kigget lidt på potentialet i dansk skateboardturisme.

Læs mere ...

Spotcheck Galten

 

Skateboard.dk har været et smut i det midtjyske og teste Galten skatepark.

Læs mere ...

Organisering af de uorganiserede?

Idrætten i Danmark er organiseret i store nationale organisationer, som fx DIF og DGI, der primært finansieres af ministerier som fx Kulturministeriet. Flere af dem arbejder også på at få organiseret de uorganiserede idrætter som fx skateboarding. Skateboard.dk tager et hurtigt kig på et par af dem, der er ved at køre sig i stilling som skateboardorganisation og ser på, hvad deres formål er.

Læs mere ...

Concretetour 2016 - billedreportage

troll chrisNyt og gammelt svensk betong fra sommeren 2016. Nu med mere Chris Larsson.

Læs mere ...

StreetMasters billedreportage

streetmasters16 mischa

Så er der new OldSchool billeder fra konkurrencen hvor de gamle var unge for en dag og rippede Copenhagen Skatepark.

Alle billeder af HOFF

Læs mere ...

Make Skateboarding great again

Rasmus Kongeflippet tager bladet fra munden og inviterer via Facebook til møde om Dansk Skateboardunion i morgen kl. 16-16.30 i Royal.

Læs mere ...

Modeskaber eller kultur?

I 80erne og 90erne kunne man nemt spotte en skater på tøjet. Mærker som Airwalk, Vision, og Powell&Perelta var med til at skille skaterne ud fra resten af befolkningen. Sådan er det ikke længere.

Læs mere ...

Balladen i Ållern – Part deux

GAME meldte for et par uger siden ud, at deres kommende StreetMekka i Aalborg ikke ville få skatefaciliteter. Nu har skateboard.dk bedt GAME forklare sig.

Læs mere ...

Danskernes motions- og skateboardvaner

 

Idrættens Analyseinstitut offentliggjorde i sidste uge de første resultater fra undersøgelsen, Danskernes motions- og portsvaner. I rapporten kan man blandt andet se at skateraktiviter, som også omfatter skateboarding er den fjerde mest dyrkede idræt blandt børn. Skateboard.dk tog en kort snak med Analyse- og forksningsleder, Maja Pilgaard, der er ansvarlig for rapporten.

Læs mere ...

Balleden i Ållern


GAME der arbejder på at bygge et Streetmekka i Aalborg meddelte i går via FB, at der grundet en støjundersøgelse ikke kunne bygges et udendørsskateareal som planlagt. Pengene, der ellers var tilegnet skateareal skulle gå til andre street aktivitet. Aalborgtråden gik amok.

Læs mere ...

Bowldays Esbjerg

Bowldays indledte sommertouren 2016 i Esbjerg i weekenden.

Læs mere ...

Olliestedet har brug for galdeblærens mening

tjan2

Vi har modtaget følgende læserbrev fra Christian "Tjan" Nymand der ikke ved om han skal tage kampen op mod løbehjul og kommune eller bare overlade Olliestedet til curling forældrene og deres Café Løbehjul

 

Ølsted d. 6/4-2016

Hej Skateboard DK.

 

En repræsentant fra ungdomsskolen ringede og spurgte om de måtte overtage

Læs mere ...

Tony Hawk til københavnsk DIY

th bispebjerg

I forbindelse med det Vert Attack er Tony Hawk i København og han benytter en fridag i programmet til at stå for den officielle åbning af det nye københavnske DIY projekt ved Bispebjerg station i København.